Крем Рафаело

на

Крем Рафаело

Продукти:

200 грама бял шоколад

60 грама кокос

60 грама брашно от бадеми

50 грама масло

30 грама пудра захар

200 милилитра сладка сметана

Приготвяне на крем:

Начупете белия шоколад на парчета и го сложете в подходящ съд. Добавете маслото и сметаната. Разтопете на водна баня до получаване на гладка смес. Свалете от котлона и прибавете, като бъркате непрекъснато, бадемовото брашно, пудра захар и кокос. Разбъркайте докато продуктите се смесят добре.Поставете крема в хладилник да се охлади и стегне. Този крем е уникално лесен и бърз за приготвяне. Можете да консумирате самостоятелно намазан върху филия хляб или да ползвате като крем за малка торта. Крема издържа няколко дни в хладилник и е добре да го извадите около 15 минути да отпусне и омекне преди да го използвате

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s