
Крем Рафаело
Продукти:
200 грама бял шоколад
60 грама кокос
60 грама брашно от бадеми
50 грама масло
30 грама пудра захар
200 милилитра сладка сметана
Приготвяне на крем:
Начупете белия шоколад на парчета и го сложете в подходящ съд. Добавете маслото и сметаната. Разтопете на водна баня до получаване на гладка смес. Свалете от котлона и прибавете, като бъркате непрекъснато, бадемовото брашно, пудра захар и кокос. Разбъркайте докато продуктите се смесят добре.Поставете крема в хладилник да се охлади и стегне. Този крем е уникално лесен и бърз за приготвяне. Можете да консумирате самостоятелно намазан върху филия хляб или да ползвате като крем за малка торта. Крема издържа няколко дни в хладилник и е добре да го извадите около 15 минути да отпусне и омекне преди да го използвате