Шоколадов сладолед с фъстъчено масло / Chocolate Peanut Butter Ice Cream

Шоколадов сладолед с фъстъчено масло 

Продукти:

200 г фъстъчено масло с парченца фъстъци

200 мл прясно мляко

200 мл животинска сметана

150 г пудра захар

50 г тъмно какао

Начин на приготвяне:

Сметаната се разбива с миксер.Млякото се сипва в купа и в него се разбърква фъстъченото масло, добавя се захарта и какаото.Накрая се добавя сметаната и хубаво се разбърква.После сместа се прехвърля да се замрази в машина за сладолед, според инструкциите на производителя.Ако нямате машина изсипете сместа в подходяща кутия. Поставя се във фризер, като се изважда и разбива енергично на всеки 15-20 мин , за да не се образуват кристалчета

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s