Мус от риба тон / Tuna Mousse

Днес времето беше повече от чудесно и всички се порадвахме на първите слънчеви лъчи. Аз съчетах хубавата дълга разходка с вкусен обяд навън 😍 Пролетта вдъхва нов живот на природата, събужда красота и преобразява хората, и всичко наоколо ти се струва по-ярко, по-хубаво и по-вкусно 😏 Новата рецепта в блога е за многа вкусен и бърз за приготвяне Мус от риба тон 

 

 

Мус от риба тон

1 консерва филе риба тон в собствен сос (150г отцедено тегло)

250 г маскарпоне

3 с л маслинова паста от черни маслини

1 ч л горчица

1 с л лимонов сок

сол и черен пипер на вкус

пресен копър и запечени в сух тиган орехови ядки за сервиране

 

Начин на приготвяне:

Поставете отцеденото филе от риба тон, горчицата, маслиновата паста и лимоновия сок във висок съд и пасирайте много добре.Добавете маскарпонето и подправете с черен пипер и сол.Разбъркайте с дървена лъжица, докато получите еднородна смес. Поръсете и сервирайте муса със ситно нарязан копър и орехи.Чудесен е за хапване със солени бисквити или препечен хляб 🤗

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s