Бързо руло с кайма и крем сирене

1-stuffed-meatloaf_edited-1

Бързо руло с кайма и крем сирене

Продукти:

550-600 г кайма

4 яйце

галета

1 глава лук

сол и черен пипер на вкус

няколко парчета бекон (около 100 г )

150 – 200 г крем сирене

(тип Филаделфия)

3 – 4 парчета гауда

(кашкавал или моцарела)

 

Приготвяне:

Фурната загрейте за 180 С

Омесете каймата с 1 яйце, ситно нарязания лук, галетата и я подправете с черен пипер и сол.

Сложете каймата във форма (22 см х 8 см) или друг подходящ съд, която предварително сте намазали с малко мазнина. Притиснете каймата с пръсти или лъжица, по дъното и стените на формата (както е показано на снимките), като се стараете да направите равномерен пласт от всички страни.

stuffed-meatloaf-collage_edited-1

Наредете тънко нарязаният бекон и сипете върху него крем сиренето, което преди това сте разбъркали с лъжица със съвсем малко сол

Върху сиренето наредете парчета гауда, а накрая върху него счупете 3 яйца и ги посолете.

Печете около 1 час или до готовност 🙂

Извадете от фурната и изчакайте леко да се охлади преди да поднесете нарязано на парчета

stuffed-meatloaf_edited

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s