Пилешки бутчета в патладжани

 

Продукти:

  • 4 бр (долни) пилешки бутчета
  • 4 средни патладжана
  • 50-60 г масло
  • сол, черен пипер, червен пипер

 

Приготвяне: 
Бутчетата се измиват и изпържват в малко масло от всички страни.
Патладжаните се измиват и почистват. Издълбават се откъм тясната част
Посоляват се и се оставят да се отцеди горчивия сок.
Всеки патладжан се намазва с масло и се обтрива с подправките. Във всеки един се поставя едно бутче.
Редят се в намаслена тавичка с малко вода да се пекат в умерена фурна. Поливат се с малко разтопено масло.
Сервират се с млечно-майонезен сос

About these ads

3 thoughts on “Пилешки бутчета в патладжани

  1. Страшно оригинална рецепта и снимка.Хубава седмица

  2. Това е страхотно предложение.Много интересно и вкусно.Направо прекрасно.Браво мила.

  3. Дани,
    Благодаря

    Йоли,
    ценя мнението ти и се радвам,
    че рецептата ти е допаднала

Вашият коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s